Cassa Hotel Times Square er et pent og moderne hotell, like ved Times Square med en kundeservice få andre hotell kan måle seg med.

Cassa Hotel Times Square i New York

5-10 minutters spasertur unna travle Times Square, i langt roligere omgivelser, ligger Cassa Hotel Times Square. Her, i hjertet av Midtown, er man i gangavstand til mange av New Yorks kjente attraksjoner.

Cassa Hotel er et moderne hotel i boutique-stil, med med smakfullt og elegant interiør. Rommene er romslige med store, komfortable senger. Alle rommene har 48″ HD TV-er, en iPad og gratis trådløst internett.

Hotellet har en egen, stor takterrasse med hyggelige sittegrupper. Herfra er det utsikt over byen, Hudson River og Empire State Building. På takterrassen er også en stor jacuzzi som kan være ganske digg etter en lang turistdag. Hotellet har også et stort og velutstyrt treningssenter.

Frokost er inkludert i prisen. Utvalget er ganske enkelt, men kvaliteten er meget bra. I resepsjonsområdet kan man til en hver tid få gratis vannflasker og frisk frukt.

Cassa Hotel er først og fremst kjent for sin ekstraordinære kundeservice. De ansatte vil alltid møte deg med et smil og virkelig gjøre alt de kan for at du skal trives. Det er sjelden man opplever slik service. Hotellet anbefales varmt!

Se flere bilder og les anmeldelser av Cassa Hotel Times Square >

Støtt oss - benytt våre partnere