Distrikt Hotel ligger svært sentralt på Midtown Manhattan, med kort avstand til Times Square og Brodway. Et moderne hotel til en gunstig pris (til New York å være).

Distrikt Hotel New York

Ikke langt unna travle Times Square ligger Distrikt Hotel i et trygt og langt mer rolig område. Interiøret er moderne og enkelt, og renholdet er upåklagelig. Rommene varierer i størrelse, fra forholdsvis små, etter amerikansk målestokk, til store og romslige. Baderommene er romslige selv i de minste rommene. Gratis WIFI overalt i hotellet.

Hver kveld mellom 17 og 20 er det «social hour». De har adoptert det italienske konseptet Aperitivio, og serverer gratis småretter og drikke til reduserte priser. Unikt og hyggelig konsept.

Be gjerne om et rom i en av de øverste etasjene, herfra er det flott utsikt over New York. Hotellet har ikke eget treningssenter, men som gjest får man gratis tilgang til et treningssenter i nærheten. Frokosten er ok, men kanskje i dyreste laget. Vi anbefaler heller å ta frokosten på en av kaféene i området.

Kort oppsummert et pent og moderne hotell, med svært sentral beliggenhet til en litt hyggeligere pris (selv om ingen hotellpriser i New York er direkte hyggelig).

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere