I hvert fall hvis du har god råd. Neida. Joda. Hotell i New York blir aldri billig, men her har du tre hotell med x-faktor i det lavere prissjiktet som gir deg veldig god valuta for pengene.

Yotel New York har en fantastisk takterrasse

YOTEL har en fantastisk takterrasse

YOTEL New York ****

YOTEL er et litt annerledes og morsomt hotellkonsept. De har hentet inspirasjon fra fly, slik at det her er snakk kabiner i stedet for rom. Som i fly, er plassen liten, men veldig godt utnyttet. Men når du legger deg i den regulerbare SmartBed med memory foam er det ingenting som minner om å være på fly, annet enn følelsen av å sveve. Det som kanskje funker bedre på fly, er at man kan være alene når man er på do :-).

Man får følelsen av å være i et framtidshotell når man er på YOTEL. Her er self-checkin via en automat i stedet for vanlig resepsjon, og man har en egen app for alt du vanligvis ville spurt om i resepsjonen. Man bruker også appen som nøkkel til kabinen. Når det er sagt, så fins det faktisk mennesker som jobber her. Ganske hyggelige folk også.

Hvis du vil oppbevare baggasjen etter checkout, vil du møte YOUBOT. Altså en robot som tar i mot baggasjen og oppbevarer den til du ber om å få den tilbake. Som tatt ut av en science fiction-film.

Det kuleste med YOTEL er den digre takterrassen. Her kan man spise frokost og middag, og det serveres cocktails hele dagen. Av og til arrangeres det utendørskino her. På kveldene er det et myldrende liv av både hotellets gjester og lokale New Yorkere.

Hotellet ligger i Hells Kitchen, 10 minutters gange fra Times Square. Det er flere t-banestopp i nærheten, og busstasjon for transfer til New York er like ved.

Ved å ha kompakte rom, og en del selvbetjente tjenester, har man greid å kutte kostnader. Derfor er YOTEL et rimeligere hotell enn de fleste andre i New York. Og definitivt morsommere.

Adresse: 570 Tenth Avenue at W 42nd Street
Sjekk pris og bestill her

YOTEL har kompakte rom, men med masse fiffige løsninger

YOTEL har kompakte rom, men med masse fiffige løsninger

Denne utsikten kan du våkne til hvis du oppgraderer litt

Denne utsikten kan du våkne til hvis du oppgraderer litt

citizenM New York ****

Hjemme bruker man soverommet til å sove i, mens man oppholder seg mest i enten stua eller på kjøkkenet. Dette er utgangspunktet for hotellkonseptet til citizenM.

Som på YOTEL, har også citizenM små og kompakte rom, fulle av smarte løsninger og en svær og komfortabel seng. Vår favoritt er denne svære skuffen under senga med plass til en oppslått koffert. Dusjen er også digg; de kaller den «anti-jetlag rain shower». Også her er det en delvis åpen baderomsløsning for å spare plass.

Men det er fellesområdene som gjør citizenM Hotel så unikt. Her er store, åpne rom med sofaer, deilige stoler, bokhyller med bøker og magasiner, spise- og arbeidsbord; med andre ord alt du trenger for å slappe av i hyggelige omgivelser.

I 21. etasje er det en takterrasse og cocktailbar med en magisk utsikt over New York. I etasjen under er et fancy treningsstudio.

Beliggende på Midtown Manhattan, fem minutter unna Times Square og med t-bane rett ved, er alt innen rekkevidde herfra.

Les hele vår anmeldelse av citizenM New York

Adresse: 218 West 50th Street
Sjekk pris og bestill her

Fellesområdene er fargerike og innbydende

Fellesområdene på citizenM er fargerike og innbydende

Rommene er små, men her er alt du trenger

Rommene er små, men her er alt du trenger

Interiør til å bli glad av

Interiør til å bli glad av

Casablanca Hotel ****

Casablanca Hotel er omtrent nærmeste nabo til Times Square. På utsiden er alt ganske hektisk, men så fort du kommer innenfor daler tempoet og verden blir harmonisk.

Navnet er hentet fra den klassiske storfilmen «Casablanca». Interiøret er inspirert av marokkansk arkitektur uten at man helt føler man er i Marokko. Alt er rent og pent, men man bor ikke på Casablanca på grunn av design og interiør.

Man bor her for å slappe av og ta inn Casablanca-stemningen. Sitte på Rick’s Café og spise frokost eller ost og vin på ettermiddagen. Spise italiensk mat på Tony’s Di Napoli. Casablanca prøver ikke å være kult, det er egentlig mer ukult. Og det er nettopp det som er så kult.

Les hele vår anmeldelse av Casablanca Hotel

Adresse:147 West 43rd Street
Sjekk pris og bestill her

Det er vanskelig å bli mer sentralt enn dette

Det er vanskelig å bli mer sentralt enn Casablanca Hotel

Interiøret er i marokkansk stil

Interiøret er i marokkansk stil

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere