Times Square er verdens mest besøkte område med over 130 millioner mennesker årlig, og det uten å kunne vise til de store historiske bygg eller hendelser.

Times Square i New York

Dette hektiske og pulserende området på Manhatten, som også kalles ”Theater District”, må rett og slett bare oppleves, og aller helst på kveldstid.

Da New York Times etablerte sitt hovedkvarter her i 1904 ble Longacre Square til Times Square. Selve sentrum av Times Square defineres som punktet der Broadway krysses av 7th Avenue.

Her finner du de største lysplakatene og LCD-tavlene du har sett, samt et utpreget bruk av neonlys i alle tenkelige farger. Dette er det eneste området i NY som påbyr leietakere å montere utvendige neonreklamer. Times Square er et gigantisk utstillingsvindu for de store butikk-kjedene, broadway teaterne, TV stasjoner, mediaselskaper, gateselgere og  kunstnere.

Les også: Vi anbefaler citizenM Hotel ved Times Square

I tillegg finnes en mengde spisesteder og shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet. Sammen med tusenvis av andre besøkende, et hav av lys, levende bilder og et fascinerende lydteppe blir dette en NY opplevelse du bør få med deg.

Støtt oss - benytt våre partnere