Hjemme bruker man soverommet til å sove i, mens man oppholder seg mest i stua eller på kjøkkenet. Dette er utgangspunktet for hotellkonseptet til citizenM. citizenM er luksus du har råd til.

citizenM hotel New York Times Square

citizenM er et ultramoderne boutiquehotell plassert i hjertet av Midtown Manhatten, bare 5 minutters gange fra Times Square.

Rommene er ganske små etter amerikansk standard, men de er praktiske og funksjonelle i minimalistisk stil. Her finner du ingen enkeltsenger, alle rommene har en gigantisk king-size seng som er utrolig komfortabel. Under sengen er det en stor skuff med plass til en oppslått koffert. Smart detalj!

Alle rom har en moodpad som gjør at man kan styre lys (i forskjellige farger), temperatur, rullgardin og TV uten å forlate sengen. Både filmleie og wifi er gratis. Dusjen er svært behagelig, citizenM kaller den «anti-jetlag rain shower». Den har dessuten spennende lyseffekter.

Fellesområdene er det som gjør citizenM Hotel så unikt. Her er store, åpne rom med sofaer, deilige stoler, bokhyller med bøker og magasiner, spise- og arbeidsbord; med andre ord alt du trenger for å slappe av i hyggelige omgivelser. Er du sulten, eller bare litt fysen, kan du få snacks og enkle måltider 24/7 i canteenM.

I 21. etasje er det en cocktailbar kun for hotellets gjester. Fra takterrassen der er det panoramautsikt over New Yorks skyline. I etasjen under er det et velustyrt treningsrom, også her med kjempeutsikt.

De ansatte, eller ambassadørene som de kaller det selv, er veldig hjelpsomme og imøtekommende, og hjelper deg mer enn gjerne med tips om unike restauranter, markeder, gallerier og alt annet byen har å by på. Og ambassadørene er tilgjengelige døgnet rundt. Innsjekkingen er selvbetjent og meget effektiv.

Er du ute etter et moderne og annerledes hotell sentralt i New York, og ikke trenger buksepresse og vannkoker, tør vi påstå at det knapt fins et bedre alternativ enn citizenM Hotel.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere