Du trenger ikke reise til Disneyland i California eller Disneyworld i Florida for å oppleve Disneys magiske fantasiverden.

Disneyland Paris

Kun 30 km utenfor Paris ligger Disneyland Paris, tidligere kjent som Eurodisney. Dette er barnas store drøm som består av to parker; Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Disneyland Park består av 5 “land”; Main Street, Frontierland, Adventureland, Fantasyland og Discoveryland. Her er alt du (eller barna dine) kan drømme om av attraksjoner, underholdning og fantastiske parader med lyd og lys. Dersom man bor på et hotell i parkområdet, får man være med på Extra Magic Hours fra 8 – 10. Kl. 10 åpner det for allmennheten.

Walt Disney Studios Park inneholder det magiske fra Disneys TV og filmproduksjoner. Her er det også massevis av attraksjoner og underholdning.

Et godt tips på en del attraksjoner, er å benytte seg av fastpass. Dette er gratis og fungerer slik at du registrerer hvilken attraksjon du ønsker å ta og får et oppgitt tidspunkt for oppmøte i en designert inngang til attraksjonen hvor du da slipper å stå i kø. Attraksjonene i Disneyland er ikke av den råeste sorten, så veldig mye passer for hele familien.

Men hva med far? Om mor tillater det, så har man også Golf Disneyland. Det er tre 9-hullsbaner som hvor man da kan designe sin egen 18-hullsbane om ønskelig.

Bestill billetter her (med laveste pris garanti).

Støtt oss - benytt våre partnere