Sveinung, Kent og Magnus fra Opplev Storby

Dette fruktfatet består av Sveinung, Kent og Magnus. I den rekkefølgen.

Spør du oss hva vi ønsker oss mest her i verden ville svaret være: Ubegrenset med penger og ubegrenset med tid for å kunne reise rundt omkring i verden og oppleve nye land, byer og kulturer. Men som med de fleste av oss: Vi har ennå ikke vunnet toppgevinsten i Eurojackpot.

Men vi elsker å reise og vi har en svakhet for store storbyer og mindre storbyer. Og vi ønsker å dele våre erfaringer, på godt og vondt, med dere. Vi er ikke profesjonelle reisende, men reiseglade amatører som er nysgjerrige på lokale mattradisjoner, interessert i spennende historiske steder, gleder oss over vakker arkitektur og natur, og ikke minst, synes det er spennende å møte nye mennesker. Er du også en slik reiseglad amatør håper vi at du vil bli med oss på reisen!

Sveinung Berntsen

Sveinung er Opplev Storbys grunnlegger, designer og eneveldige direktør. Hadde det ikke vært for hans utpregede diplomatiske evner og avsky for konflikter, ville det vært vanskelig å jobbe med han.

Hans diplomatiske evner overgås bare av hans tørrvittige slagferdighet, en egenskap vi setter stor pris på. Sveinung elsker å lage mat, spise mat og prøve ny mat. Derfor bruker han enormt lang tid med menykartet før han bestemmer seg for hva han skal spise. Når vi andre nærmer oss desserten lander han på hovedretten.

I det daglige jobber Sveinung med webutvikling. Ved siden av å padle kajakk i Oslofjorden, elsker Sveinung å reise og oppleve nye byer og steder. Favorittbyene til Sveinung er Roma og Lisboa.

Magnus Lindholm

Magnus er vårt svenske og internasjonale alibi. Ryktene forteller at Chris Martin i Coldplay ofte blir tatt for å være Magnus når han tar seg en tur på byen med venner.

Som Sveinung elsker han både å lage og nyte mat. Magnus er en lugn svenske helt til han blir sulten. Da bobler det fram en aggressivitet som bare kan stilles med et godt måltid og en varm kopp kaffe. Raskest mulig. Magnus er sportsgal, en interesse han deler med de to andre i teamet. Derfor er vintersesongen ofte ekstra lang og tung for Magnus, da han til stadighet må tåle å holde ut med selvgode og skrytende norske kolleger.

Magnus har ansvaret for markedsføringen av Opplev Storby. I det daglige jobber han med management og booking hvor han reiser en del i embeds medfør. Han sier aldri nei takk til en tur til New York eller Stockholm.

Kent Bersvendsen

Kent er desidert minst i gruppen, men tar kanskje størst plass. Hans evne og vilje til kroppskontakt er limet som binder sammen denne litt løst sammensatte gruppen.

Kent har et mål i livet: Å vinne nok penger i lotto slik at han kan få gjort sin dannelsesreise og endelig bli voksen. Det han mangler i høyde kompenserer han med å snakke fortere, høyere og mer enn de andre to. Noe som kan være nødvendig for å ikke bli oversett. Kent utdanner seg til å bli bibliotekar og er researcher’en i teamet. Det leses mye om reisen, byer og steder rundt omkring i verden, både analogt og digitalt.

Kent er innholdsansvarlig i Opplev Storby. Ved siden av storbyferier, er det å vandre i skog og fjell hans største lidenskap. Kents favorittbyer er Roma og Dublin.

Om du har noe du vil dele med oss, kan du nå oss på [email protected].

Støtt oss - benytt våre partnere