Å komme inn dørene til Casablanca Hotel er som en reise til en annen verden. Rett på utsiden er travle Times Square, men inne på Casablanca hersker en rolig og avslappet atmosfære.

Casablanca Hotel i New York

Hotellet har hentet sitt navn fra den kjente filmen «Casablanca», og har et interiør i marokansk stil med masse sjarm og varme. Casablanca er et pent og hyggelig familieeid boutique-hotell, men det er allikevel alle de små ekstra tingene som gjør totalopplevelsen så bra.

Rick’s Café er hotellets sosiale møtepunkt. Her serveres kontinental frokost hver morgen, man kan nyte ost og vin hver ettermiddag fra 17-20 og ellers få kaffe, te, frukt eller kjeks når som helt på døgnet. Og alt dette er inkludert i prisen.

Inkludert er også adgang til New York Sports Club som har flere treningssentere rundt om i New York, det nærmeste ligger like i nærheten.

Toni’s de Napoli heter hotellets egen restaurant. Her serveres det italiensk mat til lunsj og middag. Ellers ligger det en ekte amerikansk diner rett over gata, ypperlig for frokost og lunsj.

Rommene er romslige og komfortable, og lydisolert så man slipper støyen fra Times Square. Det er gratis internett på alle rom.

Casablanca oppfordrer til å si fra om man kommer dit for å feire noe spesielt, som bursdag eller bryllupsdag. Da vil de gi litt ekstra oppmerksomhet for å gjøre feiringen spesiell, som en gratis flaske vin på rommet eller lignende.

Servicen er utmerket, renholdet upåklagelig. Casablanca er en koselig hvileplass i hjertet av New York, akkurat det man trenger etter en travel turistdag.

Sjekk pris og bestill her

Støtt oss - benytt våre partnere