The Iroquios New York har en perfekt beliggenhet i Midtown Manhattan i gangavstand til Broadway, Times Square og en rekke andre kjente severdigheter. Og T-banen er bare ett kvartal unna.

The Iroquois New York

Med sine 117 rom er The Iroquis New York et lite boutique-hotell, i hvert fall etter amerikansk målestokk. Stilen er klassisk og elegant med et luksuriøst preg. Hotellet er ikke nytt, men meget godt vedlikeholdt.

Rommene er pent og smakfullt innredet. Standardrommene er noe mindre enn amerikanerne er vant til, men omtrent på størrelse med hva en typisk europeer forventer. Gratis wifi, New York times på døra hver morgen, plettfritt renhold og ellers de bekvemmeligheter man kan forvente av et 4-stjerners hotell.

Hotellet har et døgnåpent treningssenter, gratis kaffe og aviser i loungen, en egen cocktailbar og en restaurant som serverer frokost, lunch og middag. Frokosten er bra, men kanskje noe dyr.

Alle ansatte, fra resepsjonister, stuepiker og servitører, er meget vennlige og imøtekommende, uten at det virker påtatt bare for å få mer driks. De har også egne ansatte som hjelper til med å bestille billetter til Brodway-show, konserter, idrettsarrangementer og andre opplevelser som helikopterturer, vanntaxi, guidede turer og hva enn du ellers måtte trenge hjelp til. Veldig nyttig om man føler seg litt lost i den store byen.

The Iroquios New York utmerker seg med perfekt beliggenhet, klassisk og luksuriøst interiør og glimrende turisthjelp.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere