Hotel Otto er et av våre favoritthotell i Berlin. Beliggenheten er meget bra, i sjarmerende Charlottenburgh, med både U-bahn og S-bahn rett rundt hjørnet. Det er også en taxiholdeplass rett i nærheten.

Hotel Otto i Berlin

I området rundt hotellet ligger flere av Berlins beste restauranter og det er gangavstand til shoppinggata Kurfürstendamm.

Hotellet er moderne og minimalistisk i stilen, og gjennomført rent og pent over alt. Rommene er svært romslige, fra standardrommene på 18m2 til suitene på 56m2. Hotellet har gratis wifi og man kan få ubegrensede mengder med flaskevann. Spør i resepsjonen etter mer om du går tom. Noen av de større rommene har også fullt utstyrt kjøkken. TV-ene er ganske små, men ingen reiser vel til Berlin for å se tysk TV-underholdning?

Frokosten er bra og ikke så dyr som de fleste andre hoteller. Frokostbuffet fra 07:00-12:00 er glimrende for B-mennesker.

Hotellet har også en deilig takterrasse. Her oppe i 7. etasje serveres det også gratis kaffe, te, juice og kaker hver dag mellom 14:00 og 21:00.

Det beste med hotellet er kanskje servicen. Her fins et sjeldent vennlig personale som står på pinne for at du skal trives. Spør dem om råd og de hjelper deg til å få maks utbytte av oppholdet.

I tillegg er dette et rimelig hotell etter norsk målestokk. Men bestill i god tid, dette er et populært hotell!

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere