Adagio Berlin Kufürstendamm er et leilighetshotell som ligger plassert bare et kvartal unna den kjente shoppinggata Kurfürstendamm.

Adagio Berlin Kurfurstendamm

Både buss og U-bahn er like i nærheten og i området finnes en rekke bra kaféer og restauranter. Det er et supermarked rett over gaten, ideelt siden man disponerer eget kjøkken.

Hotellet åpnet i oktober 2009 og er med andre ord helt nytt og moderne. Leilighetene finnes i to alternativer ett-romsleiligheter med plass til to personer og to-romsleiligheter med plass til fire. Leilighetene har et lite, men velutstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap, mikro og oppvaskmaskin. Det er gratis internett på rommet, men ikke trådløst. Vinduene er lydisolert, noe som gjør at man kan sove i stillhet om natten.

Leilighetene er godt rengjort. Det blir ikke rengjort og redd opp hver dag som på et vanlig hotell, men det kan bestilles om man ønsker. I ett-romsleilighetene er det ingen egen seng, men en sovesofa. Det vil neppe oppleves som et problem. Frokosten er grei, spis heller på rommet eller på en av kaféene i nærheten.

Prisen er kanskje det hyggeligste med dette hotellet, her får man god valuta for pengene.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere