Hotel Q! er et unikt designhotell som har mottatt en rekke priser og utmerkelser for sitt spesielle design og interiør. Hotel Q! er perfekt om du ønsker at Berlinturen sammen med din kjære skal bli noe helt spesielt.

Hotel Q! i Berlin

Hotellet ligger svært sentralt til i Vest-Berlin, i en stille sidegate ved Shoppinggata Kurfürstendamm. Både S-bahn og U-bahn er bare to minutters gange unna.

Interiøret er unikt og spesielt helt ned til minste detalj. Alle løsninger er ikke nødvendigvis like praktiske, men det er alltid kult og utradisjonelt. F.eks. har mange av rommene et deilig badekar rett ved siden av senga. Her er også fjernstyring av lys og gardiner, ipod dockingstasjon og alle suitene har Nintendo Wii. Gratis trådløst nett, gratis utlån av laptop og gratis aviser på ukedager.

Hotellet har et eget, fantastisk spa. Flere internasjonale magasiner har rangert det til å være blant de 10 beste spa i verden. Her er alt delikat og lekkert, og har også den samme kulhetsfaktoren som resten av hotellet. Hva med å slappe av med en drink på en strandstol i sandrommet?

Det tilbys også spesielle overnattingspakker som «Like lovers do» og «Sex on the beach», spesielt tilpasset for kjærestepar. I sistnevnte pakke kan du disponere hele spa-avdelingen en hel natt, bare du og din kjære. Koster litt, men vil bli minneverdig.

Beliggenheten er perfekt, service upåklagelig og prisene er heller ikke verst. Men bestill i god tid, dette er et svært populært hotell og er ofte utsolgt.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere