Pullmann Berlin Scweizerhof er et fem-stjerners hotell til en veldig overkommelig pris. Det ligger sentalt vest i Berlin, rett ved Tiergarten og zoologisk hage.

Pullman Berlin Schweizerhof

Det tar ca. fem minutter å gå til Berlins mest populære shoppinggate, Kurfürstendamm. Det er også gangavstand til flere metrostasjoner.

Hotellet fremstår som nytt og moderne, interiøret er lekkert og smakfullt. Rommene er romslige og luksuriøst innredet, slik man kan forvente av et fem-stjerners hotell. Sengene er spesielt komfortable. Alle rom er utstyrt med store flatskjermer. Det er også trådløs internettilgang tilgjengelig, men til en dyr pris. Men i konferanseloungen er det gratis tilgang.

Hotellet har en stor velværeavdeling med et digert svømmebasseng, veldig bra sauna og et velutstyrt trimrom. Liker du å starte dagen med en svømmetur, finner du ikke bedre fasiliteter enn dette. Velværeavdelingen er åpen hele døgnet.

Hotellfrokosten er meget bra, men dyr. Restauranten har også stive priser, spis heller på en av de mange gode restaurantene rundt Kurfürstendamm.

Pullmann Berlin Scweizerhof er et meget bra alternativ om du ønsker deg litt luksus til budsjettpris.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere