Denne asiatiske restauranten, med det enkle navnet Nu, henter sin inspirasjon fra Thailand, Japan, Indonesia, Vietnam og Kina. Inspirasjonen har resultert i en eksotisk meny med utrolig mange spennende smaker.

Nu i Berlin

Det fins ikke bedre asiatisk mat noe annet sted i Berlin, anbefales på det sterkeste! Servitørene er vennlige, effektive og har god kunnskap om egen meny og hvilke viner som passer til.

Interiøret er moderne, enkelt og fargerikt. Mange av bordene er svære og passer til litt større grupper, eller gir en gylden anledning til å bli kjent med nye mennesker. Nu har nemlig en tanke bak disse store bordene; filosofien er at restauranten skal kunne være en møteplass mellom forskjellige mennesker og kulturer. Litt unorsk, men spennende.

Om du ønsker en litt mer privat middagsopplevelse kan man be om å få et mindre bord. I så fall er det lurt å bestille bord på forhånd, særlig i helgene.

Som mange andre gode restauranter, ligger også Nu i området rundt Kurfürstendamm. U-bahn, S-bagn, busser og taxiholdeplasser i umiddelbar nærhet. Nu er ikke en dyr restaurant, her føler man virkelig at man får mye for pengene.

Støtt oss - benytt våre partnere