Få ting er mer romantisk enn en tur for to til Roma. Vi har plukket ut tre hotell med x-faktor som vil gjøre din Roma-tur til den spesielle opplevelsen du er ute etter.

Top Floor-rom hos Boutique Hotel Campo de' Fiori

En av Top Floor-rommene hos Boutique Hotel Campo de' Fiori

Boutique Hotel Campo de’ Fiori

Jeg sier det med én gang: dette hotellet er forholdsvis dyrt. Men hvis du først skal flotte deg noen dager i Roma, er dette et perfekt sted å gjøre det. Som hotellnavnet tilsier ligger det rett ved kjente Campo de’ Fiori, altså perfekt beliggenhet for å oppleve Roma.

Hotel Campo de’ Fiori er et sjarmerende boutiquhotel med 23 rom, og hvert enkelt rom er unikt. Hotellet er nylig renovert i antikk stil, perfekt ned til minste detalj. Alt er elegant, stilfullt og lekkert.

Noe av det beste med hotellet er den fantastiske takterrassen. Herfra kan du se utover hele Roma mens du nipper til en drink eller et glass rødvin og kanskje spiser litt aperitivio.

Frokosten er god og servicen upåklagelig, slik den skal være på et så elegant hotell. Jeg anbefaler å benytte seg av hotellets limo-service; du kan bli plukket opp på flyplassen og kjørt til døra i en elegant svart Mercedes. Svært behagelig og ikke så mye dyrere enn en vanlig taxi.

Adresse: Via del Biscione 6
Sjekk pris og bestill her

Relais Maddalena

To av mine favorittseverdigheter i Roma er Sant’Ignazio-kirken med sine fantastiske illusjonistiske takmalerier og 2000 år gamle Pantheon. Fra Hotel Relais Maddalena er det henholdsvis 10 og 30 sekunders gange til disse severdighetene.

Relais Maddalena er et familiedrevet bed & breakfast med bare seks rom, alle innredet i unik stil. Temaet er rustikk eleganse kombinert med komfort og kvalitet.

Frokosten er enkel og grei, men kanskje ikke minneverdig. Derimot serveres det mye fristende i området, blant annet er en av Romas beste kaffebarer, Tazza d`Oro, bare noen skritt unna.

Adresse: Piazza della Maddalena 6
Sjekk pris og bestill her

Hotel Santa Maria

Hvis du vil bo i Romas mest romantiske område, skal du bo i Trastevere. Og hvis du vil bo i Trastevere, anbefaler vi sterkt å velge Hotel Santa Maria.

Les også: Vår guide til romantiske Trastevere

Rommene er enkle og kanskje ikke helt slik man ville ha valgt å innrede det selv hvis vi skal være ærlige, men absolutt rent og komfortabelt. Rommene er ikke hotellets hovedattraksjon, det er det uteområdene som er.

Her er både en stor terrasse med sittegrupper og solsenger, og en sjarmerende bakgård med appelsintrær der man kan spise frokost eller drikke vin med aperitivio på ettermiddagen. Denne bakgården er som en stille oase midt i travle Trastevere.

Les vår anmeldelse av Hotel Santa Maria.

Adresse: Vicolo del Piede 2
Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere