«Ta en pause fra å være turist», oppfordrer Eating Italy Food Tours, og oppdag de skjulte matskattene de fleste turister går glipp av.

Eating Italy Food Tours

Foto: Sveinung Berntsen

I Roma er det mange dårlige restauranter, og det er lett å gå i slike turistfeller. Det kan være frustrerende når man vet hvor fantastisk italiensk mat kan være. Men det er hjelp å få. Eating Italy Food Tours tilbyr forskjellige guidede turer, der du blir vist markeder, butikker og restauranter, og lar deg smake på de genuine, italineske smakene.

Selve turene varer i ca. 4 timer, og ledes av dyktige og kunnskapsrike guider. Det fins tre forskjellige type turer å velge mellom; på dagtid i Trastevere, ettermiddag- og kveldstid i Trastevere og på dagtid i Testaccio, hjertet av Roma, som romerne selv kaller det.

Eating Italy arrangerer også matkurs der man får være med å lage en fire-retters meny hjemme i leiligheten til en ekte italiensk bestemor. De har også egne pizza-kurs for barn.

Vil du se mer enn den vanlige turistløypa, anbefaler vi en matopplevelse med Eating Italy Food Tours på det varmeste. Husk å være sulten når turen begynner!

Støtt oss - benytt våre partnere