Ved Oberkampf, like i nærheten av Bastillen, ligger populære Hotel Fabric Paris. Herfra er det 300 meter til nærmeste metrostasjon, og til Notre Dame kan man tusle på 20 minutter.

Hotel Fabric Paris

I området rundt hotellet finnes bra restauranter og gode shoppingmuligheter.

Hotel Fabric var tidligere en tekstilfabrikk, derav navnet. I dag framstår hotellet som svært moderne, samtidig som man har beholdt sjarmerende og spennende detaljer fra fabrikktiden. Hotellet har 33 rom fordelt på 4 etasjer. Her fins også en godt utstyrt treningsavdeling og et lekkert spa.

Rommene er i vanlig Paris-størrelse, men veldig komfortable og praktisk innredet. På badet fins en digg XXL regnskogsdusj som er svært behagelig og her er også godt utvalg av toalettartikler fra L’Occitane. Alle rom har gratis minibar med vann, brus og øl, og det er også gratis wifi på hele hotellet. Renholdet er upåklagelig.

Loungeområdene er lekre, med en spennende blanding av gammelt og nytt design. Her kan du få gratis kaffe hele døgnet, magasiner og du kan få låne en iPad om du trenger. Her er det også en «Honesty bar», det vil si en ubetjent bar hvor du kan blande dine egne drinker. Prisene i baren er overraskende lave og utvalget er bra.

Betjeningen fortjener litt ekstra skryt. Maken til vennlige, oppmerksomme og profesjonelle hotellansatte er det vanskelig å finne, i hvert fall i Paris. De snakker godt engelsk og gir gode anbefalinger om du trenger tips om restauranter eller andre opplevelser.

Oppsummert et moderne designhotell sentralt i Paris, med det lille ekstra som gjør Hotel Fabric til en utmerket base for din Paris-tur. Prisnivået er også gunstig.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere