Montmartre i Paris har noe sensuelt og romantisk over seg, derfor velger mange å dra hit for en kjærlighetsweekend med sin utkårede. På en slik tur er valg av hotell ekstra viktig for å sette den riktige tonen. Her er våre hotellanbefalinger.

Resepsjonen i Maison Souquet i Paris

Resepsjonen i Maison Souquet er noe utenom det vanlige.

Maison Souquet

Maison Souquet er hotellet for de helt spesielle anledninger, når du ønsker at hver lille detalj skal være helt rett og det ikke skal spares på noen ting. Når du vil leve som en bohem i Paris’ mest sjarmerende nabolag, uten tanke for noe annet enn romantikken og øyeblikket.

Like ved Moulin Rouge finner man Maison Souquet bak en beskjeden fasade som røper lite om livet på innsiden. Tidligere huset disse lokalene et såkalt «gledeshus», og man har lykkes med å gjenskape mystikken og den eksotiske og sensuelle stemningen fra den tiden.

Hotellet er altså det perfekte utgangspunkt for en kjærlighetstur til Paris. Nå vil neppe prisen oppleves som perfekt, derfor har vi et par billigere hotellanbefalinger fra sjarmerende Montmartre.

Adresse: 10, rue de Bruxelles
Sjekk pris og bestill her

Deluxe room i Maison Souquet i Paris

Alle rommene er unike og dekorert med den fineste silke.

Spa i Maison Souquet i Paris

Maison Souquet har et «hemmelig» lite spa

Hotel Montmartre Mon Amour

I hjertet av Montmartre, noen få skritt unna Sacré-Coeur, ligger Hotel Montmarte Mon Amour. Det er ingenting ved dette hotellet som er subtilt, alt oser av romantikk her. Hva med å bestille en Lovebox og champagne eller kanskje frokost på senga?

Stemningen på Mon Amour er ikke like sensuell og mystisk som på Maison Souquet, her er det mer lekent og fargerikt. Og mye rimeligere. Les hele vår anmeldelse av Hotel Montmartre Mon Amour her.

Adresse: 7, rue Paul Albert
Sjekk pris og bestill her

Resepsjonen hos Montmartre Mon Amour i Paris

Resepsjonen hos Montmartre Mon Amour.

Lovebox og champagne på Montmartre Mon Amoure i Paris

Hva med en Lovebox og champagne?

Frokost på senga på Montmartre Mon Amour i Paris

…eller frokost på senga?

Fargerikt og vågalt interiør på Montmartre Mon Amour i Paris

Fargerikt og vågalt interiør.

Le Chat Noir Design Hotel

Rett nedenfor Moulin Rouge finner man et lite og sjarmerende hotell kalt Le Chat Noir Design Hotel. I dette området er det liv hele døgnet, og virksomhetene i nabolaget kan nok ta nattesøvnen fra de mest puritanske blant oss. Men inne på hotellet hersker en avslappet atmosfære i vintage stil hvor bohemen i deg vil føle seg hjemme.

I motsetning til Hotel Mon Amours fargesprakende stil er paletten her roligere med svart, brunt og lyse toner. Hit drar man for å slappe av. Les vår anmeldelse av Le Chat Noir her.

Adresse: 68, boulevard de Clichy
Sjekk pris og bestill her

Singlerom på Le Chat Noir i Paris

Singlerom på Le Chat Noir.

Lekkert bad på Le Chat Noir i Paris

Lekkert bad.

Frokost på Le Chat Noir i Paris

Enkel, men fristende frokost.

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere