Le Chat Noir Design Hotel ligger ved Montmartre, nesten vegg i vegg med Moulin Rouge. Området syder av liv hele døgnet, men hotellet er godt isolert og du vil kunne sove i fred.

Le Chat Noir Design Hotel Paris

Særlig de øverste etasjene er det stille og fredelig. Der kan du i tillegg få en fantastisk utsikt over Paris.

Selve hotellet er lite og med masse sjarm. Interiøret er enkelt og smakfullt og fargene går i rødt, hvitt og svart. For å være Paris er rommene ganske romslige, og badene er spesielt lekre. Godt renhold og vennlig personale. Frokosten er ok, men med så mye spennende alternativer i nærheten er det morsommere å starte dagen på en hyggelig kafé.

Om du reiser med barn eller er en sart sjel, er nok ikke dette området for deg. Her er peepshows, strippebarer og sexbutikker godt representert, men ikke la det skremme deg, området er allikevel trygt å ferdes i og du vil neppe oppleve ubehageligheter med dette. Denne bydelen har nemlig veldig mye annet å by på av sjarmerende restauranter, koselige kaféer og bohemsk atmosfære. Vakre Sacre Coeur er også i gangavstand. Metroen ligger ett minutt unna, så hele Paris er enkelt innen rekkevidde herfra.

Mange holder Le Chat Noir som sitt favoritthotell i Paris, kanskje kan det bli ditt favoritthotell også?

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere