CitizenMs filosofi er å tilby luksus som vanlige folk har råd til. Og suksessen de opplever er vel et bevis for at de har lykkes.

citizenM Hotel London Bankside

Rommene er ikke så store, men er praktiske med kult og funky interiør. Alle rom er utstyrt med en MoodPad, og med denne styrer man alt; belysning, gardiner, musikk og TV, ganske hightech. Midtpunktet i rommene er en svær king size seng, med fantastisk komfort. Rommene er godt lydisolert. Gratis trådløst nett over hele hotellet.

Det som er mest annerledes med CitizenM er de utrolige kule fellesområdene, og at folk faktisk bruker dem. Tanken er at det skal fungere som en stue, hvor man kan slappe av, møte andre, se på TV eller jobbe. Et bra sted å «henge». Man kan gratis låne en iMac om man trenger.

Beliggenheten er svært sentral, med Globe theatre, Tate Modern og London Bridge like i nærheten. Det er 5 min og gå til nærmeste t-banestasjon (Southwark, Jubilee line). Det er også flere gode restauranter i området.

Frokosten er enkel, men god. Servicen er utmerket; hjelpsomme, hyggelige og profesjonelle ansatte.

Oppsummert: Et svært moderne hotell med en smak av luksus til en pris du har råd til. Passer veldig bra om man reiser med venner, da vil loungeområdene gjøre turen mer sosial. Men bestill i god tid, dette er et svært populært hotell.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere