Shopping i New York er et must. Vårt beste tips: Reis dit med kofferten så tom som mulig, fordi du vil trenge mye plass til dine nyinnkjøpte varer.

Shopping i New York

Et annet tips er å kjøpe amerikanske merker som er en hel del rimeligere her enn i Norge. Eksempler kan være merker som Redken 5th Aveny NYC, Converse og Nike – garantert mye billigere!

Apple store

Øverst i Central Park ligger Apple’s flaggskip. Bygningen er en glasskube med en trapp som leder ned til ”himmelen”, der ansatte er klare 24 timer i døgnet for å vise den nyeste teknologien.  Selv om du ikke er ute etter noe fra Apple, er det verdt et besøk for inspirasjonens skyld og for å se den spesielle bygningen.

Woodbury Common Outlet

For den som vil handle effektivt og få med seg flere kjente merkebutikker på en dag, er verdenskjente Woodbury Common Outlets (WCO) et godt tips. Her kan du få med deg over 200 butikker og spare penger ved kjøp av de mest kjente europeiske og amerikanske merkene, som for eksempel Adidas, Burberry, Donna Karan, Dolce & Gabbana og Prada .

WCO er designet som en landsby med innendørs butikker og restauranter. Med buss tar reisen dit ca. 1 time, avhengig av trafikken. For ytterligere informasjon, se Woodbury Common Outlet’s hjemmeside.

Macy’s Herald Square

Macy’s Herald Square på West 34th St. er verdens største varehus, og dermed verdt et besøk. Gå først til Macy’s visitor center og vis fram passet. Da får du 10 prosent avslag på alle produkter (unntatt sminke og parfyme). Ønsker du å kjøpe vesker fra Marc Jacobs, Michael Kors eller andre merker lønner deg seg definitivt å handle her.

Macys har ofte salg. Sjekk Macy’s nettside, så vil du se om det er noen kampanjer når du er i New York.

Centrury 21

Et annet populært outlet er Century 21, som ligger rett ved det nye World Trade Center. Denne gigantiske outlet har flere kilometer store flater med avdelninger for herre-, dame- og barneklær, samt ting til hjemmet. Merker som Nike, Reebok og Donna Karan er noen eksempler på hva du finner her. Alt du handler her er betydelig rimeligere enn i Norge.

Les også: Våre hotellanbefalinger for New York

Et tips er å komme til når det åpner og unngå helgene, da det fort blir stor trengsel i butikken. Se Century 21’s hjemmeside for mer info.

Brooklyn Industries

Brooklyn Industries fører en miljøbevisst merkevare som startet i en lagerbygning i Williamsburg. Her finner du klær med organiske materialer, skjorter med print og vesker i trendy design. Det fins flere forskjellige Brooklyn Industries butikker, både i Manhattan og Brooklyn. Sjekk hjemmesiden for adresser til de forskjellige butikkene.

Artists & Fleas

Nytenkende og anerkjent konsept. Artist & Fleas er i ferd med å bli en favoritt i New York. Etter å ha vært en popup-butikk på ulike adresser, finner du Artists & Fleas nå på Chelsea Market og Williamsburg i Brooklyn. Ideen er å la uavhengige designere stille ut og selge klær, kunst, vintage, design og accessorarer. Sortimentet er i stadig endring, og du er sikker på å finne unike produkter. Se Artists & Fleas hjemmeside for mer info.

 

Black Friday er USAs store shoppingdag – dagen etter Thanksgiving, altså fjerde fredagen i november. Denne dagen er fullspekket med salg, og er en ypperlig dag å handle julepresangene på. Ulempen er stor trengsel i butikkene.

Støtt oss - benytt våre partnere