Ønsker du deg tradisjonell luksus er Balmoral Hotel hva du ser etter. Her er det gjennomført stil og eleganse, både når det gjelder interiør og service. Hotellet er i seg selv et landemerke der det ligger i Princes Street, midt i Edinburghs mest eksklusive shoppingområde.

The Balmoral Hotel i Edinburgh

Hotellet har fantastisk utsikt mot gamlebyen og slottet, be om å få et rom vendt denne veien. Hotellet har 168 rom og 20 suiter og hvert enkelt rom har fått sitt særpreg. Her er det stor plass, og særlig baderommene er romslige. De lekre badene er utført i marmor og fliser, og her finnes morgenkåper og toalettsaker i god kvalitet. Det er trådløst internett på rommene.

Hotellets spa-avdeling ble i 2008 kåret til Skottlands beste spa. Det tilbys et stort utvalg behandlinger i lekre og luksuriøse omgivelser. Her finnes også et 15 meter langt svømmebasseng.

Hotellet har en egen restaurant med en Michelin-stjerne, med det treffende navnet «Number one». Her kan du få en fantastisk matopplevelse, men vår erfaring er at du kan få like bra mat til en rimeligere pris andre steder i Edinburgh. Se anmeldelse av restauranter i Edinburgh her. Her finnes også to fasjonable barer om du ønsker å nyte en drink eller to.

De ansatte er ekstremt serviceminded, slik det skal være på et fem-stjerners luksushotell.

Balmoral Hotel er et dyrt hotell, det er ikke til å komme utenom. Men har du råd vil dette definitivt heve Edinburgh-opplevelsen en del hakk.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere