Hvis du ønsker deg glam og luksus er Tigerlily et perfekt valg. Tigerlily er et boutique hotell du ikke vil finne maken til noe sted og er blitt kåret til et av verdens 100 beste hoteller av Times Travellers Magazine.

Tigerlily Hotel i Edinburgh

Alle de 33 rommene har sitt unike design og er svært romslige, uansett om du velger dobbeltrom eller en av de eksklusive suitene. Interiøret er luksuriøst, trendy og gjennomført ned til minste detalj. Stilen er en fusjon mellom tradisjonelt georgiansk og moderne chic.

Alle rom har fantastiske king size-senger med sengetøy av egyptisk bomull. Du disponerer også en iPod med høytalere, DVD-spiller og en svær, deilig plasma-skjerm. Alle rom har også gratis trådløst internett. På badet finnes morgenkåper, tøfler og et rikt utvalg toalettartikler av god kvalitet.

Tigerlily ligger i fasjonable George Street, midt i Edinburghs beste shoppingområde. Det er også bare en kort spasertur unna gamlebyen.

Betjeningen gjør virkelig alt de kan for å gjøre oppholdet mest mulig komfortabelt, uten at det føles påtatt eller «too much». Ønsker du for eksempel å få frokosten brakt opp til hotellrommet, er det ingen problem og det koster ikke noe ekstra.

Selv om rommene er veldig komfortable, er det mange som først og fremst setter pris på baren i underetasjen. Dette er en av de mest trendy barene i Edinburgh, med høy se-og-bli-sett-faktor og en imponerende cocktail-meny. Tigerlily har også en svært bra restaurant.

Tigerlily er ikke et billighotell, men prisene er heller ikke uoverkommelige. Tatt i betraktning at dette kommer til å bli en av dine beste hotelloppleveser noensinne, får du allikevel mye for pengene.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere