«Avslappet glamour» reklamerer Rutland hotel med, og det er en god beskrivelse av hva du kan vente deg. Interiøret er utrolig lekkert og elegant, fargevalgene og de nydelige tapetene vil være en sann nytelse for den interiørinteresserte.

The Rutland Hotel i Edinburgh

Rutland hotell er et ideelt hotell om du ønsker en spesiell og romantisk weekend med din kjære. Beliggenheten er ideell, i enden av Princes Street, og rett nedenfor Edinburgh slott. Shoppingområdet er rett utenfor døren, og gamlebyen nås enkelt til fots.

Hotellet har bare 12 rom, og alle rommene er unikt designet. Sengene er svært komfortable med deilige dundyner, slik vi nordmenn liker dem. Rommene har bekvemmeligheter som gratis trådløst internett, lydanlegg med bluetooth tilkopling og en stor plasma-TV. At her finnes føner er ikke så spesielt, men at man i tillegg har en rettetang hører med til sjeldenhetene. Rommene har forskjellige egenskaper; noen har utsikt mot slottet, andre har boblebad med surround-musikkanlegg, og andre igjen deilig regnskog-dusj. Rommene er lydisolert, så selv om det er en del trafikk og liv på utsiden, er det stille og fredlig på rommene.

Det er fristende å hevde at ordet «service» får en ny betydning på Rutland hotel. Betjeningen er svært hjelpsomme og trivelige, både på hotellet, i barene og på restauranten.

Hotellet har en meget bra restaurant, kjent for sitt rike vinutvalg. Restauranten ble kåret til «mest spennende nye restaurant i Skottland 2009». Rutland hotell har også en populær bar og en helt eksklusiv lounge bar kalt «The one below».

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere