Arcotel John F ligger et kvartal unna Unter den Linden, nær både Brandenburger Tor, Berliner Domen og en rekke andre severdigheter.

Arcotel John F i Berlin

10 minutter unna ligger Gendarmenmarkt med alle sine gode restauranter, og Friedrichstrasse – en av de beste shoppinggatene i Berlin. U-bahn og busstopp for de populære 100 og 200 bussene når du også lett til fots. Mer sentralt enn dette er det vanskelig å komme.

Selve hotellet er moderene og stilrent innredet, ispedd en del morsomme detaljer. Standardrommene er mellom 18 og 30 m2 store, og blir det for lite kan du prøve den største suiten på 80 m2. Renholdet er grundig utført og rommene framstår som smakfulle og komfortable. Alle rom har behagelige senger, stor flatskjerm, DVD/CD-spiller og gyngestol(!). Her fins også et minikjøkken hvor man kan tilberede egen mat om ønskelig.

Hotellet har en egen presidentsuite med John F. Kennedy som tema, inspirert av det hvite hus og presidentparets egen bolig. Morsomt selv om det sannsynligvis ikke er her du skal bo.

Hotellets egen restaurant, Foreign Affairs, holder ganske høy kvalitet, men med Gendarmenmarkt så nære er det å anbefale å besøke en av de mange restaurantene der.

Med en genial beliggenhet, hyggelig priser, komfortable og moderne rom vil det aldri være feil å velge Hotel Arcotel John F.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere