Casa Camper Hotel er kanskje Barcelonas mest lovpriste hotell, og vi har ingen problemer med å forstå hvorfor. Perfekt beliggenhet, imponerende service, romslige rom med spennende interiør og døgnåpen gratis snackbar gjør hotellet lett å like.

Casa Camper Hotel Barcelona

Casa Camper Hotel ligger i en rolig gågate ved La Rambla. I nærheten fins Barri Gothic (gamlebyen), det store matmarkedet La Boqueria, museet for moderne kunst og Barcelonas beste shoppingområder. Det er også bra restauranter og tapasbarer i området.

Hotellet har en gjennomført minimalistisk stil, uten at det går på bekostning av komforten. Det er mange praktiske og spennende detaljer som gjør interiøret annerledes og morsomt. Rommene er som små suiter, delt opp i flere rom. Et soverom med TV og utsikt mot den facinerende vertikale hagen, og et oppholdsrom med sofa, skrivebord, enda en TV, en hengekøye(!) og balkong mot gaten. Alle rom har også en Tivoli-radio og gratis trådløst nettverk. Renholdet er meget bra.

Frokosten er utrolig bra! Det er en innholdsrik buffet + en ala carte ordning med varme retter. Pannekakene bør absolutt smakes. Etter frokost gjøres rommet om til en døgnåpen snackbar der hotellets gjester fritt kan forsyne seg av juice, mineralvann, sandwicher, wraps, frukt, kaker, smoothies, supper m.m. Og alt er gratis! Du kan altså når som helst hente deg litt mat og drikke og spise i spisesalen, ta med på rommet eller til hotellets egen terrasse.

Selv om hotellet og fasilitetene er veldig bra, er det personalet som virkelig gjør opplevelsen ekstraordinær. Alle snakker godt engelsk og de er svært imøtekommende og hjelpsomme. Spør dem om tips til gode restauranter, konserter eller andre opplevelser og du vil få meget gode tips.

Alt i alt vil Casa Camper Hotel gi deg en hotellopplevelse du ikke vil oppleve mange andre steder, uten å bli ruinert.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere