Hotel Curious er et av våre favoritthotell i Barcelona. Hotellet ligger i en rolig sidegate 100 meter fra La Rambla, og i gangavstand til gamlebyen, havna, de beste shoppingområdene og flere av mesterverkene til Gaudi.

Hotel Curious I Barcelona

Metroen, buss og flybuss er også rett i nærheten.

La deg ikke skremme av at det er et to-stjerners hotell. Hotellet er nytt og interiøret er moderne, inspirert av de fire elementene. Rommene er dekorert med veggbilder av kjente steder og bygninger i Barcelona. Helt grei størrelse på rommene og enkle, men delikate baderom. Svært bra renhold. Det er gratis trådløst internett og air-condition på alle rom. Rommene er også lydisolert, noe som gir overraskende mye ro til å være så nære travle La Rambla.

En ekstra bonus er at frokost er inkludert i alle bookinger. Det er sjelden.

Den vennlige og hjelpsomme betjeningen fortjener å bli nevnt spesielt. De har en serviceinnstilling man sjelden opplever.

Noe av det hyggeligste med Hotel Curious er at det er billig. Dette kombinert med perfekt beliggenhet, glimrende service og komfortable rom gjør dette hotellet til et veldig bra valg. Men bestill i god tid, dette er et populært hotell.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere