Spesielt for Barcelona er de mange små designerbutikkene, mange fører spanske merker og unik design fra Barcelona. Muligheten for å finne noe helt spesielt, noe ingen andre har, er så visst tilstede.

Designbutikker i Barcelona

Vi har valgt ut et knippe designerbutikker, eller botiques som det kalles, som vi håper kan gjøre shoppingopplevelsen i Barcelona til noe spesielt.

Como Agua De Mayo

Like ved Santa Maria del Mar, i El Born, ligger denne lille lekkerbisken av en botique. Her kan man finne alt man kan ønske seg til det komplette antrekk. Sko, klær og accessories og merker som for eksempel Ailanto, Lydia Delgado og Josef Font.

Adresse: Carrer Argenteria 43
Hjemmeside

Camiseria Pons

Camiseria Pons åpnet sine fasjonable dører allerede i 1900. Som butikkens prisvinnende fasade antyder er de kjent for innovasjon, originalitet og god design.

Her får man klær til både han og henne fra spanske og internasjonale designere som blant annet Lydia Delgado, Atonia Miró, Missoni, Anne Clair og Cerruti.

Adresse: Carrer Gran de Gracia 49

Gimenez y Zuazo

Butikken til den meget originale, og noe sære, barcelonske designerduoen Gimenes og Zuazo. Karakteristisk for designen er uvanlige stoffer og trykk, samt broderier.

Adresse: Carrer Elisabets 20

Zsu Zsa

Her får man de mest fantastiske strikkeplagg.

Adresse: Carrer de Calders 11

Suite

Suite selger morsomme, rare og også ”normale” klær, sko, vesker og annet fra nye og fremadstormende spanske designere som for eksempel La Casita de Wendy og Espera Drap.

Adresse: Carrer Verdi 3-5
Hjemmeside

Twiggy

Litt annerledes, men elegante sko og sandaler som har det lille ekstra.

Adresse: Carrer Elisabets 20

Rouge Poison

Her får man elegante sko, presentert på en ny og original måte. Et must for de skogale, men ikke spesielt billig.

Adresse: Carrer Flassaders 34

Camper

Det kjente spanske skomerket Camper har utsalg flere steder i Barcelona, men på denne adressen i Raval finner man en fancy butikk og det nye Camper hotell med sine 25 rom.

Adresse: Carrer Elisabets 11
Hjemmeside

UK-Look

Skikkelig bra utvalg av kjente engelske merkeklær. Her kan man for eksempel få Alpha militærjakker, dresser fra Merc and Adam, Ben Sherman skjorter og Vespa t-skjorter.

UK-Look har også et stort utvalg skotøy, blant annet Dr. Martens, Aces of London, UK-Looks egne sko, Bowling sko, Chelsea Boots og Nevermind.

Adresse: Carrer Ample 27
Hjemmeside

Støtt oss - benytt våre partnere