Montmartre Mon Amour er et lite boutiqe hotell i det romantiske hjertet av Paris; nemlig Montmartre. Hotellet ligger en trapp nedenfor den vakre kirken Sacre Coeur. Fra kirken kan man nyte en av Paris beste utsikter.

Montmartre Mon Amour i Paris

Nærmeste metro er 5 minutters spasertur unna. I området finner man masse små spennende butikker, kafeer og restauranter.

Om man skal beskrive Montmartre Mon Amour med ett ord, så må det være «romantisk». Interiøret er elegant, vågalt, fargerikt og morsomt. Når man kommer inn på rommet, blir man møtt med en liten flaske champagne og noen roseblader for å sette den rette stemningen. Her er også tøfler og morgenkåper.

Som overalt ellers i Paris er rommene små, men de er praktisk innredet. Alle rommene er dekorert forskjellig, med tema fra berømte franske par som er kjent for sin lidenskapelige kjærlighet til hverandre, som f.eks. Sartre og Gauguin. Sengene er meget komfortable, og renholdet er upåklagelig. Det er gratis WIFI på alle rom.

Interiør fra et av de lekre baderommene.

Interiør fra et av de lekre baderommene.

Det som kanskje utmerker seg mest ved Montmartre Mon Amour er de ansatte som jobber der. Alle snakker perfekt engelsk, og gjør alt de kan for at man skal føle seg velkommen og få et best mulig opphold i Paris. I Paris er slik vennlighet ingen selvfølge, dessverre.

Frokosten er veldig bra og vel verdt prisen.

Er du i Paris for en romantisk weekend, finner du neppe noe bedre hotell i samme prisklasse. Anbefales varmt.

Sjekk pris og bestill her

Støtt oss - benytt våre partnere