Hvis du ønkser en helt spesiell opplevelse sammen med din kjære, anbefaler vi en romantisk middag for to mens dere seiler gjennom hjertet av Paris og opplever byen fra en ny vinkel.

Romantisk middagscruise på Seinen

Det vil garantert bli en magisk opplevelse! Det fins mange forskjellige båter og reiseoperatører å velge mellom, i forskjellige prisklasser. Noen tilbyr levende musikk under middagen, og noen tilbyr transport til hotellet før og etter turen. Maten er oftest tilberedt på båten og holder ganske høy kvalitet, i hvert fall på de litt dyrere turene. Turen tar som regel 2-3 timer. Hvis det passer bedre med tur på dagtid, kan du heller velge å dra på et lunsjcruise.

Et godt alternativ kan være å spise på en god restaurant på land, og ta båtturen etterpå. Det vil sannsynligvis bli rimeligere, og sjansen for en fantastisk matopplevelse er større.

Hvis man virkelig ønsker å skjemme seg bort, kan man kombinere cruiset med for eksempel en forestilling på legendariske Moulin Rouge. Eller man kan starte med en båttur og så ta middagen i Eiffeltårnet. Det fins mange hyggelige valgmuligheter. Disse turene er svært populære så det er best å bestille på forhånd, før du drar til Paris. Du kan få billettene sendt til Norge, eller rett til hotellet du skal bo på. Eller du kan få billettene rett til mobilen hvis du bestiller billetter her.

Her er noen seriøse nettsteder vi kan anbefale:

Cometoparis.com – selger turer for de beste turoperatørene. Selger også billetter til cabaret-show, guidede turer og flyplass transfer.

France tourism – stort utvalg i kombinerte turer. Tilbyr også guidede sightseeing-turer.

Støtt oss - benytt våre partnere