Apex Waterloo Place Hotel har en genial beliggenhet. Herfra er bortimot alt innen gangavstand. Det ligger i enden av Princes Street rett nedenfor den vakre parken Calton Hill.

Apex Waterloo Place Hotel i Edinburgh

Hotellet er i en gammel bygning som ble bygget for hotelldrift i 1819. I dag framstår hotellet som meget moderne og nyoppusset. «Urban glamour møter moderne komfort» er hotellets egen beskrivelse, og det passer bra med inntrykket vi fikk.

Hotellet har 187 rom med komfortable senger og store, deilige puter. Alle rom er utstyrt med en stor 42″ TV, air condition og gratis trådløst internett. Badene er svært lekre og romslige og med en veldig behagelig dusj eller badekar. Badet er til og med utstyrt med en liten badeand som man kan ta med seg når man drar hjem.

Hotellet har et innbydende spa med svømmebasseng, sauna og steamrom, samt et velutstyrt treningssenter.

Servicen bør nevnes spesielt. Betjeningen i resepsjonen var svært vennlige og hjelpsomme og gjorde alt de kunne for å gjøre oppholdet best mulig, uten at det virket påtatt.

Ønsker du deg et litt ekstra lekkert og luksuriøst hotell med mest mulig sentral beliggenhet bør du vurdere Apex Waterloo Place Hotel.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere