Det er flere gode varehus i Barcelona, noen for enhver smak. Hva med et hundretalls designerbutikker, med klær til en brøkdel av det man vanligvis ville ha betalt?

Shoppingsentere i Barcelona

La Roca Village ligger bare en drøy halvtime fra sentrum. Eller Glories handlesenter med egen fornøyelsespark til de minste? Det kan være praktisk når mor og far er opptatt med sitt.

La Roca Village

La Roca Village ligger en god halvtime nord for Barcelona og er et stort outlet-senter med over hundre fasjonable designerbutikker. Her kan du kjøpe designerklær med opptil 60% avslag.

Det er både spanske og internasjonale merker, de aller fleste i mellomste til øverste prisklasse, ingen Zara og Mango her.

Det går både ordinær buss og tog til La Roca Village, eller man kan ta Shopping Express-bussen. Må bookes på forhånd, bestill billetter her.

Bussbillett tur/retur koster 12 euro for voksne og 5 euro for barn.

Tips: Se nettsiden for spesialtilbud, eller registrer deg på informasjonskontoret i La Roca Village.

Åpningstider: mandag til lørdag fra 10:00-22:00
Adresse: 08430 Santa Agnès de Malanyanes (La Roca del Vallès)
Hjemmeside

Glories

Stort kjøpesenter ligger der tre av Barcelonas hovedveier kysser hverandre; Gran Vía de les Corts Catalanes, Avinguda Diagonal og Avinguda Meridiana.

Kjøpesenteret er det største i byen og består av tre store bygninger med blant annet interiør- og klesbutikker. Det er også en del bra restauranter her og en egen liten fornøyelsespark for de minste. Prisnivået er lavere her enn i sentrumsbutikkene.

Adresse: Avinguda Diagonal 208
Hjemmeside

El Corte Ingles

Øverst ved La Rambla, på Placa de Catalunya, er Barcelonas med kjente kjøpesenter, El Corte Ingles. Det er faktisk to til av dem i byen, men dette er det største av dem.

Her er en stor matbutikk i kjelleren, flere forretninger for sko og klær, sport, vesker, smykker, parfyme, samt det meste annet til moderate priser.

Det anbefales å ta en tur til toppetasjen, slappe av i restauranten og nyte utsikten over Barcelona.

Tips: Salg i januar og juli

Adresse: Plaça Catalunya 14
Hjemmeside

FNAC

Det er vanskelig å unngå å se kjempeskiltet til dette varehuset på Placa de Catalunya, rett ved El Corte Ingles. FNAC har et kjempeutvalg av bøker, musikk og film. I tilegg selges fotoutstyr, pc-er og andre elektroniske duppedingser. FNAC har god kvalitet på produktene sine, men er ikke spesielt billig.

Åpningstider: Mandag – lørdag fra 10:00-22:00
Adresse: Plaça Catalunya 4
Hjemmeside

Boulevard Rosa

Boulevard Rosa er et elegant kjøpesenter med rundt hundre butikker som fører merker ”made in Barcelona”. Det vil si ekte spansk mote, men ikke som Zara eller Mango.

Mens man er i område Passeig de Gracia og Avinguda Diagonal kan man også se etter smykker eller skinn, her finnes godt utvalg av begge deler.

Adresse: Passeig de Gracia 51-55

Støtt oss - benytt våre partnere