Barcelona tilbyr ikke kun klær og mote. Hva med å ta turen innom en av de mange spesielle, rare og interessante butikkene som tilbyr noe helt annet?

Unike butikker i Barcelona

Foto: Lullaby vintage

Kanskje hjemmelaget godteri, sjonglørballer, spansk vin eller utrolig god sjokolade kan friste? Uansett er det en nytelse å bare rusle rundt å kikke og kjenne på stemningen.

Papa Bubble

En utrolig artig liten butikk i Born-området som selger hjemmelagde drops og godteri. Alt lages på stedet og du kan se det hele mens du lærer hvordan det går til. Minst tretti ulike smaker er tigjengelig, men varierer med årstidene. Drops med kokosnøttsmak får man kun om sommeren, mens anis- og honningsmak selges om vinteren. Gratis smaksprøver.

Adresse: Carrer Ample 28
Hjemmeside

Vila Viniteca

Vila Viniteca er vinbutikken med stor V. Her er vin fra gulv til tak og utvalget er enormt. Spania er godt representert, men også Frankrike, Portugal, Tyskland og USA for å nevne noen. Betjeningen kan vin og yter også god service.

Rett over gaten ligger nok en butikk, med samme navn, her selges minst 500 typer ost og mye god skinke. Perfekt til å kjøpe med seg hjem eller rett og slett nyte det på stedet med et glass god vin.

Adresse: Carrer dels Agullers 7
Hjemmeside

El Ingenio dels Malabars

I Barri Gotic ligger denne artige butikken for de som liker å gjøgle, sjonglere eller bare ha det moro. Stort utvalg av sjongleringsballer i alle varianter, samt det meste annet innen morosaker og utkledningsutstyr.

Adresse: Calle de Raurich 6

Xocoa

I denne butikken i El Born finnes et meget stort og uvanlig utvalg av sjokolade. Hva med sjokolade med smak av for eksempel grønn te og safran? Flott design på både butikken og sjokoladen og veldig annerledes enn det meste annet – og ikke minst fantastisk god sjokolade.

Adresse: Carrer de la Princesa

Sushi & Moda

Her kan man slå to fluer i en smekk; handle det du måtte ønske (og har råd til) innen mote, for deretter å spise den kanskje beste sushien man kan få i Barcelona.

Adresse: Carrer d’Avinyó

Bodega Bonavista

I Gracia ligger en vin- og ostebutikk (og vinbar) man nok vil føle seg hjemme i, for den eies og drives av nordmannen Christopher Grenness. Her kan man smake vin med god ost og spekeskinke til.

I tillegg kan man få gode råd om vin – på norsk.

Adresse: Carrer de Bonavista 10

Støtt oss - benytt våre partnere