Ze Kitchen Galerie
Publisert 9. mai 2013 av Sveinung BerntsenRestauranten Ze Kitchen Galerie er kjent for sitt kreative ”fusjonskjøkken”, fransk mat fusjonert med det asiatiske. Dette er stedet for de som elsker sjømat, da det er et stort uvalg av havets frukter på menyen.
Rå fisk, hummer, blåskjell og kråkeboller, men også en fantastisk pasta og meget gode supper. Menyen endres hver måned og det er flere forskjellige lunsjmenyer til fastpris (fra ca. 30 € og oppover).
Lokalene til Ze Kitcen Galerie er et fargeglad gammelt loft, som også fungerer som et kunstgalleri. Som menyen skiftes også kunsten ut ca. en gang hver måned.
Kjøkkenet er godt synlig bak glassvegger. Her vil man gjerne vise frem sine prestasjoner, og det er god underholdning mens man venter. For vente må man, kjøkkensjefen William Ledeuil (trent av selveste Guy Savoy) og hans medhjelpere bruker tid på å fremstille sine høyst originale retter. På kjøkkenet i denne trendy restauranten får fantasien fritt spillerom.