Chefs Club New York, som ligger i Downtown, 100 meter fra Soho, byr på fantastisk smakfull mat og ypperlig service i elegante omgivelser.

Chefs Club New York

Konseptet med restauranten er at det årlig velges ut fire dyktige og talentfulle kokker fra hele USA som får æren av å kokkelere hos Chefs Club. I tillegg er det jevnlig besøkende kokker som lager en spesialkomponert meny i tillegg til den faste menyen. Sjekk hjemmesiden for oversikt over gjestekokkene og når de kommer.

Restauranten har åpent kjøkken, og er du matinteressert anbefaler vi å be om et bord nære kjøkkenet. Herfra kan du observere hvordan matkunst blir til.

Chefs Club er også et utmerket sted for en romantisk date. Selv om restauranten er ganske stor og har god takhøyde, føles det allikevel intimt og hyggelig. Praten går livlig rundt bordene, stemningen er uformell og laid back.

Menyen er enkel, og det er lagt opp til at man skal velge en tre-retters. Vi kan anbefale forretten med kamskjell, quinoa og chili, thai-glasert ribbe eller lammekoteletter til hovedrett og kokospai til dessert. Himmelsk! Porsjonene er rause. Vinutvalget er også glimrende, og servitørene er flinke til å matche maten med riktig vin.

Støtt oss - benytt våre partnere