Man besøker ikke Daniel bare for å bli mett; hit drar man for å oppleve en av sitt livs største matopplevelser. Det er ikke billig, langt der i fra, men det er verdt hver krone.

Daniel i New York

Det er den berømte Daniel Boulud som står bak restaurantens navn. Han er en av amerikas mest ledende kulinariske autoriteter, og det han får til på kjøkkent hos Daniel minner mer om magi enn matlaging.

Hos Daniel handler det ikke bare om at maten skal smake fantastisk, men hver rett blir presentert som et lite kunstverk. Servicen er også imponerende; servitørene er kunnskapsrike og profesjonelle uten at det virker for stivt og jålete.

Daniel er kjent for sin 7-retters smaksmeny, og sine nøye utvalgte vinpakker som matcher smaksmenyen perfekt. Sett av 3-4 timer når du besøker Daniel, dette er ikke stedet for et kjapt måltid.

I skrivende stund har Daniel to stjerner i Michelin-guiden. De mistet nylig sin tredje stjerne, uvisst av hvilken grunn, men det forventes at de ganske snart er tilbake som en tre-stjerners restaurant.

Støtt oss - benytt våre partnere