Ikke langt unna Edinburgh ligger det skotske høylandet, kjent fra filmer som Braveheart og Rob Roy. Det arrangeres forskjellige dagsreiser hvor du kan oppleve den vakre naturen, gamle slott og borger og Loch Ness, for å nevne noe.

Det skotske høylandet

Underveis på turen forteller guiden interessant historie, både eldre og nyere, ispedd en god dose skotsk humor. Guiden vil garantert krydre med noen vikinghistorier når det er nordmenn ombord i bussen. Du vil også få den virkelige historien om William Wallace, helten fra Braveheart. Filmen avviker nemlig en del fra virkeligheten, ikke overraskende.

Turene arrangeres hele året og vil være en vakker naturopplevelse, uansett årstid.

Det fins flere forskjellige reiseoperatører, men vi har gode erfaringer med Timberbush Tours og kan varmt anbefale deres reiser. De har kontorer øverst i Royal Mile, rett ved slottet. Gå inn på hjemmesiden deres for mer info om turene og bestilling. Er du heldig får du Allister som guide, en utrolig morsom fyr.

Det fins også en rekke andre typer dagsturer både til høylandet, Loch Ness og andre spennende severdigheter. Se utvalget og bestill billetter her (med laveste pris garanti).

Støtt oss - benytt våre partnere