Det kan være litt mas å finne et bra hotell til riktig pris, derfor har vi gjort jobben for deg. Her presenterer vi tre unike hotell med forskjellige stiler og kvaliteter.

Pest-Buda Boutique Hotel i Budapest

Det sjarmerende: Pest-Buda Boutique Hotel ****

Slottshøyden på Buda-siden er det vakreste området i Budapest. Her ligger Pest-Buda Hotel, like ved Mathiaskirken og Fiskerbastionen. På Slottshøyden er det ganske mye turister, men Pest-Buda ligger tilbaketrukket i en litt roligere gate.

Pest-Buda ble åpnet allerede i 1696, og er altså både et boutiquehotell og en restaurant som spesialiserer seg på ungarsk mat slik bestemor lagde den. Restauranten er absolutt verdt et besøk, ingen grunn til å gå over bekken etter vann her. De serverer utelukkende ungarske viner, og vi ble veldig positivt overrasket over hvor gode de var. Restauranten har også uteservering.

Selve hotellet ble pusset opp for få år siden, og framstår nå som svært sjarmerende og smakfullt. Du får følelsen av å være i en veldig gammel bygning, samtidig som de har lagt til kule elementer som den digitale radioen og et knall rødt Smeg-kjøleskap. Noen av rommene har en åpen baderomsløsning som egner seg best på en romantisk tur, og mindre bra om du drar med en kompis. Med det sagt er badene lekre og moderne. Renholdet er svært bra.

Beliggenheten er selvsagt genial for utforsking av Slottshøyden og gamlebyen der, men det er også veldig greit å komme seg ned til sentrum på Pest-siden. Buss 16 går med 10 minutters mellomrom, eller du kan gå ned på 20-30 minutter.

Adresse: Fortuna u. 3. 1014
Sjekk pris og bestill her

Interiør fra Pest-Buda i Budapest

Spennende og lekkert interiør

Interiør fra Pest-Buda i Budapest

Rommene er romslige og sjarmerende

Interiør fra Pest-Buda i Budapest

Fra baren i restauranten på Pest-Buda Hotel

Det behagelige: Hotel Palazzo Zichy ****

Hotel Palazzo Zichy er et fint og moderne hotell med alle bekvemmeligheter man kan ønske seg. Men det er ikke hotellet i seg selv, men hvordan det blir drevet som gjør det så populært.

Det fins mange fine hoteller i verden, men et fint hotell i seg selv gir ikke nødvendigvis en god hotellopplevelse. Det er summen av alle elementene i et hotellopphold som gjør om man trives eller ikke. Det har de skjønt på Hotel Palazzo Zichy.

Frokosten er utmerket (nevnte vi gratis prosecco til frokost?). Rengjøringen er plettfri. Alle ansatte du møter er vennlige og gjør alt de kan for at du skal trives. Det trådløse nettet er raskt og funker perfekt. Det er gratis te og kaffe hele dagen. Når alle slike ting er så til de grader på stell, blir totalopplevelsen veldig bra.

I tillegg er rommene romslige og moderne, med store og komfortable senger. Og det er stille på rommene, særlig på rommene som vender innover mot bakgården. Hotellet har også sauna og treningsrom til fri disposisjon.

Hotel Palazzo Zichy holder til i et gammelt palass fra 1899. Bygget ble omgjort til hotell i 2009, og har i dag 80 gjesterom. Beliggenheten er veldig god, i en stille sidegate for József krt, en av hovedgatene i Budapest. I området finnes det godt med restauranter og kaféer. Buss, trikk og metro er i nærheten, så det er veldig greit å komme seg rundt i Budapest herfra.

Adresse: Lőrinc pap tér 2
Sjekk pris og bestill her

Hotel Palazzo Zichy i Budapest

Gammelt og nytt i kombinasjon på Hotel Palazzo Zichy

Futuristisk lounge hos Hotel Palazzo Zichy i Budapest

Futuristisk lounge

Rom hos Hotel Palazzo Zichy i Budapest

Komfortable rom

Lounge baren hos Hotel Palazzo Zichy i Budapest

Avslappende stemning i Lounge baren på Hotel Palazzo Zichy

Det rimelige: The Three Corners Hotel Anna ***

Hotel Anna er et trendy, men annerledes hotell med en leken og morsom stil. Sterke, friske farger og moderne møbler kombinert med sjarmen fra den gamle bygningen hotellet ligger i. Resultatet er et inspirerende og forfriskende uttrykk til å bli glad av.

Selv om hotellet henvender seg til et yngre publikum i sin markedsføring, finner du folk i alle aldre her. Hotellet tiltrekker seg nok også de som bare vil føle seg ung. Det er lagt vekt på det sosiale, og lobbyen og Honesty Bar er innbydende sittesoner der man kan henge med andre gjester om man vil.

Rommene er enkle, også her med innslag av sterke farger og oppfinnsomhet. Badet er rent og fresht, men vit at det også er helt åpent ut mot rommet. Intet privatliv her også. Men selve toalettet er i et eget rom med dør du kan lukke. Det er ikke alt man trenger å dele…

Det serveres kun frokost, men det gjør de til gjengjeld veldig bra. Og selve frokostrommet må man jo bare elske.

Hotel Anna ligger i jødekvarteret, og er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Budapest. Buss, trikk og metro er rett i nærheten, så det er enkelt å ta seg rundt i byen herfra. Selv om hotellet ligger veldig sentralt, er det i en stille sidegate.

Alt dette til en veldig gunstig pris gir deg god valuta for pengene.

Adresse: Gyulai Pál utca 14
Sjekk pris og bestill her

Hotel Anna Honesty Bar

Hotel Anna Honesty Bar

Enkle og moderne rom

Enkle og moderne rom

Åpen baderomsløsning på Hotel Anna

Åpen baderomsløsning

Friske farger i frokostrommet

Friske farger i frokostrommet

Finn hotell i Budapest

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere