I romantiske Trastevere finnes denne oasen av et hotell. Hotellet har en nydelig bakgård med appelsintrær der man kan slappe av og nyte stillheten, gjerne sammen med et glass vin.

Hotel Santa Maria i Roma

Her inne i bakgården er det en rolig og avslappende atmosfære, selv om Trastevere er en livlig bydel. Hotellet ligger sentralt til, og de fleste av severdighetene er innen gangavstand. I Trastevere er det et mylder av restauranter, og betjeningen på hotellet er mer enn villig til å tipse om hvor man kan få de beste smaksopplevelsene.

Interiøret er upretensiøst og koselig. Rommene er rene og dusjen spesielt behagelig. Rommene er i forskjellige størrelser, fra ganske små til romslige. De ansatte har en vennlig og avslappet tone som gjør at det er lett å trives her.

Frokosten er en positiv overraskelse; vi pleier som regel å anbefale å ikke spise frokost på hotellet. Men på Hotel Santa Maria kan du starte dagen med fersk frukt, juice, forskjellige bakverk, egg, kjøtt, ost og godt utvalg av varme drikker.

Les også: Eating Italy Food Tours

På ettermiddagen serveres det Aperitivio i hotellbaren, et lite, gratis måltid. Sykler og paraplyer kan man også låne gratis.

Hotellet har hyggelige priser, og tatt i betraktning det fantastiske uteområdet, den deilige frokosten og den sentrale beliggenheten, får man virkelig mye for pengene her. Anbefales!

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere