London Eye er Europas største pariserhjul med en høyde på 135 meter. Det er Storbritannias mest populære attraksjon med 3.5 millioner besøk hvert år.

London Eye

Pariserhjulet består av 32 vogner som ligner store glasskapsler. Hver av disse kapslene veier 10 tonn og har plass til 25 personer. Man kan fritt bevege seg rundt, eller man kan sitte ned og nyte utsikten. Alt foregår i sakte tempo slik at hjulet ikke trenger å stoppe for av- og påstigning. En runde tar ca. 30 minutter.

Utsikten over London er spektakulær. Fra London Eye kan man se alle de mest kjente bygningene fra et fugleperspektiv. Hvis man ikke er kjent i London kan det være en god ide å starte oppholdet med en runde i pariserhjulet for å orientere seg.

Inkludert i prisen kan man se en imponerende 4D film før man går om bord. Dette må man absolutt få med seg. En fantastisk 3D film med effekter som vind, tåke og bobler. Filmen avsluttes med et utrolig 3D fyrverkeri.

London Eye ligger svært sentralt plassert, rett ved Themsen. Det kan anbefales å kombinere besøket med en 40 minutters guidet sightseeingtur med elvebåt. Man får kjøpt forskjellige kombinasjonsbilletter man kan spare en del på, hvis man skal se flere attraksjoner.

Siden London Eye er en svært populær attraksjon, må men regne med en del kø, særlig i høysesongen. Det er mulig å kjøpe «Fast track tickets» hvis man ønsker å unngå lange køer, men da må man betale ca. 10 £ ekstra. Man kan også slippe unna en del kø ved å bestille billetter på internett. Bestill billetter her (med laveste pris garanti).

Støtt oss - benytt våre partnere