Science museum vil være en morsom og interessant opplevelse for alle, uavhengig av alder og grad av interesse for vitenskap. For barnefamilier er et besøk på dette museet et must.

Science museum i London

Det fins faste utstillinger om romfart, fly, biler og ulike maskiner og oppfinnelser. Blant annet kan man se modeller i naturlig størrelse av romfergen som landet på månen. Her også utstillinger som stadig byttes ut. Sjekk museets hjemmeside for program.

Museet har tre forskjellige 3D- og 4D-kinoer:

  • The Legend of Apollo 4D handler om ferden til og fra månen i 1969. Filmen er veldig interessant, men kvaliteten på filmen og lukteffektene er ikke like imponerende.
  • Red Arrows 3D skal være en flysimulator der man får være med på luftakrobatikk i et jagerfly. Stolene beveger seg for å forsterke opplevelsen av å fly. Dette er ingen stor opplevelse, og ikke vært ventetiden.
  • IMAX 3D Cinema er fantastisk. 3D film i utrolig kvalitet på enormt lerret. En kjempeopplevelse. Vårt råd er å droppe de andre filmene og heller se flere forskjellige IMAX-filmer.

Man bør absolutt bestille billetter til de forskjellige filmene på forhånd, via museets hjemmesider, siden mange forestillinger er utsolgt lang tid i forkant. Inngang til museet er gratis for alle.

Sett av god tid til museumsbesøket, her er det mye å se og oppleve.

Støtt oss - benytt våre partnere