Hotel Indigo er et lekkert designhotell beliggende sentralt i London, fem minutters gange fra Tower of London og Tower Bridge. Metrostasjonen Aldgate er to minutter unna.

Hotel Indigo London Tower Hill

Med en gang man kommer inn og ser den spesielle belysningen i resepsjonen, forstår man at dette er et hotell der design er en viktig del av opplevelsen. Interiøret er moderne, og samtidig varmt og innbydende.

Alle rommene er har sitt eget unike preg. Rommene er romslige og interiøret er smakfullt og med vakre tekstiler, noe som skaper en lun og hyggelig atmosfære. Sengene er utrolig komfortable, og det er doble vinduer med god lydisolasjon. Her vil man med andre ord kunne sove godt! På rommene finner man en stor plasma-TV, kaffekoker, ipod-docking, gratis trådløst internett og gratis minibar. Man finner ikke alkohol i minibaren, men man kan fritt forsyne seg med vann, brus og sjokolade.

Badene er spesielt lekre med helt spesiell design på toalett og vask, og en deilig dusj. Myke, gode håndklær og hygieneprodukter av god kvalitet.

Hotel Indigos filosofi er at de skal yte varm og vennlig service, og betjeningen strekker seg langt for leve opp til dette. Dette gjør besøket hos Hotel Indigo ekstra hyggelig.

Prisene varierer en del, men bestiller man en stund på forhånd kan man få en veldig god pris. Vi er ganske sikre på at du vil komme til å elske Hotel Indigo London Tower Hill!

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere