The Resident er et moderne boutiquehotell i Kensington, en veldig trivelig del av London. God komfort, vennlig service og glimrende beliggenhet til en bra pris gjør The Resident til et utmerket valg.

The Nadler Kensington i London

Kensington er et av Londons litt finere strøk. Det er to metrostasjoner bare noen få minutter unna, Earls Court og Gloucester Road. Det er gangavstand til kjente attraksjoner som blant annet Royal Albert hall, Science museum, Natural History museum og Kensington Palace. I nærheten av hotellet er det veldig bra utvalg av restauranter og puber, en del av dem gir faktisk rabatt til The Residents gjester.

Hotellet har 67 rom i 8 forskjellige romkategorier og størrelser. Standardrommene er ikke veldig store, men praktiske og komfortable. Alle rom har air-condition, gratis wi-fi og et lite minikjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og vask. Badene er freshe og moderne med romslig og behagelig dusj. Renholdet er meget bra.

Hotellet ligger i et rolig område, men noe støy må man regne med i en av verdens største byer. De roligste rommene er mot bakgården i nederste etasje. Betjeningen er veldig vennlige og profesjonelle.

Alt i alt et veldig hyggelig hotell med meget bra beliggenhet. Og til London å være er prisene gunstige, men bestill i god tid. Hotellet er populært og kan ofte være fullt.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere