En tropisk øy i hjertet av Europa høres ut som en absurd ide, men like fullt: seks mil sør for Berlin finnes Tropical Islands, en gigantisk, innendørs tropisk verden.

Tropical Islands ved Berlin

Det enorme anlegget er 360 meter langt, 210 meter bredt og 107 meter høyt. 66.000 kvm. og 7000 kubikk vann. Lufttemperaturen ligger konstant på 25 grader, og vannet måler 28 graderi «Tropical Sea» og 32 i «Bali Lagoon». Alt vannet renses ved hjelp av ozonfilter og holder like høy kvalitet som drikkevann.

I Tropical Islands finner man grotter, fosser, verdens største innendørs regnskog og en 200 meter lang sandstrand. Det er 4 forskjellige vannsklier, den høyeste er skremmende 27 meter høy, og man kan oppnå en toppfart på 70 km/t.

Her fins også en 10000 kvm. stor spaavdeling med forskjellige typer badstuer, bad og et stort utvalg spabehandlinger. I tillegg kan man vandre rundt i en tropisk landsby og shoppe eller kose seg i en av de mange barene og restaurantene. Og om man ønsker kan man også overnatte i en tropisk hytte eller i et campingtelt.

Det mest absurde er kanskje at man kan fly i luftballong inne i anlegget! Hele prosjektet er egentlig smått absurd, men uansett vil et besøk by på en fantastisk opplevelse, særlig for de minste. Reiser du uten barn, vil vi heller foreslå en ekte tropisk øy.

Støtt oss - benytt våre partnere