Populære Ottenthal har spesialisert seg på østerriksk mat. Østerriksk mat er lettere enn tradisjonell tysk mat, og har mer å by på enn den tradisjonelle wienerschnitzelen.

Ottenthal i Berlin

Men ønsker man seg en schnitzel, er det definitivt Ottenthal man bør oppsøke, her serveres Berlins beste schnitzel. Porsjonene er store, ikke vær redd for å be om en doggie bag om du ikke orker å spise opp alt.

Hos Ottenthal er man opptatt av god vin og de har et svært godt utvalg. Benytt anledningen til å prøve en østerriksk vin. Er du skeptisk, kommer du til å bli positivt overrasket!

Interiøret er lekkert og eksklusivt og man får inntrykk at dette er et dyrt sted. Men prisene er på et fornuftig nivå, et stykke under prisene vi er vant til her hjemme.

Beliggenheten er svært sentral, rett ved Kurfürstendamm og nære offentlig transport og taxiholdeplasser. Dette er et hyggelig område som er trivelig å spasere i etter å ha spist.

Servitørene er hyggelige og yter så god service de får til. Av og til når det er som travlest kan det bli vanskelig å holde tritt med alle gjestene. Ottenthal er nemlig en svært populær restaurant. Man gjør lurt i å bestille bord på forhånd.

Støtt oss - benytt våre partnere