Hvis du er i Barcelona og er glad i sushi, må du for all del ikke gå glipp av et besøk hos Monster Sushi. Her tas sushi til et helt nytt nivå!

Monster Sushi i Barcelona

Monster Sushi er en japansk restaurant som serverer sushi slik man gjør det i Japan. Menyen er variert og består av både kalde og varme sushiretter. Og det tilbys ikke bare fisk, men også retter med kjøtt. Lytt gjerne til servitørenes anbefalinger, de vet hva de snakker om og er vennlige og imøtekommende.

Alle retter er presentert på en utrolig lekker og innbydende måte, man ser med en gang at her benyttes kun de beste råvarer. Og hver munnfull er som en liten smakseksplosjon i munnen. Og spar plass til dessert; Monster Sushi er berømte for sine ostekaker og gulerotkaker.

Monster Sushi ligger litt utenfor turistløypa, men det er veldig enkelt å finne fram. Nærmeste metro er 20 meter unna. Det er mest spanjoler som kommer hit, og det meste foregår på spansk. Men noen av servitørene snakker engelsk. Husk å bestille bord på forhånd.

Besøk Monster Sushi hvis du er klar for en smaksfest. Bedre sushi finner du neppe i Barcelona. Og prisene er absolutt innafor.

Støtt oss - benytt våre partnere