Hvis man på alvor ønsker å skjemme seg bort, vil et besøk i det arabiske badet Aire de Barcelona gi den ultimate følelse av velbehag og harmoni.

Arabisk bad i Barcelona

Allerede når man kommer inn i garderobene, får man en følelse av hva man kan vente seg. Atmosfæren er rolig, belysningen behagelig og deilige håndklær og badesko venter på deg.

Bassengområdet nås bare via garderobene. Når man kommer inn her, dempes belysningen og det blir varmere. De gamle mursteinsveggene, stearinlysene som lyser opp rommet og duften av røkelse gir en følelse av å komme inn i en underjordisk grotte. Atmosfæren er magisk, og man føler seg avslappet bare av å komme inn. Alt er rolig, eneste lyder man hører er behagelig musikk, sildrende vann og hviskende stemmer. Utestemme er strengt forbudt.

Man kan velge mellom  seks forskjellige basseng, alle med ulike funksjoner og temperaturer. Fire basseng er varme (det varmeste 40 grader), og to er kalde. I 100% luftfuktighet oppleves overgangen fra 40 til 16 grader svært forfriskende, kan vi love. Et av de varme bassengene har saltvann og forsiktige bobler; omtrent som å bade i vann med kullsyre. Her er også et deilig boblebad.

Interiør fra det arabiske badet i Barcelona

For å toppe opplevelsen, bør man unne seg en spabehandling. Behandlingsrommene er enda mørkere og roligere, nesten total stillhet. Også massasjen er forsiktig; myke hender med rolig og forsiktig berøring. Totalt avslappende. Man kan velge mellom et antall forskjellige behandlinger, blant annet en kalt «Water ritual» som er massasje i vann.

Badet er åpent hver dag fra kl. 10:00 – 02:00, og er åpent for både kvinner og menn (noen tidspunkt er reservert for kun kvinner). Man må forhåndsbestille besøket og varigheten er 1,5 time. Det eneste man må ha med selv er badetøy.

Støtt oss - benytt våre partnere