Petrus er en av Gordon Ramseys berømte restauranter, og den har 1 stjerne i Michelinguiden. Allikevel er prisene overkommelige.

Petrus i London

Stemningen i restauranten er avslappet og koselig, og interiøret er i duse, harmoniske farger. Man trenger ikke stille i dress og slips for å komme inn her. Restauranten ligger sentralt i London, rett bak Buckingham Palace.

Kjøkkenet utøver matkunst på høyt nivå. Hos Petrus vil du garantert få en matopplevelse du sent vil glemme. Restauranten har lunsjmeny, middagsmeny, egen vegetarmeny, en spesiell chef’s menu og dagens meny. Dagens meny består av en tre-retters til svært rimelige £30. De andre menyene koster £65, og chef’s menu koster £75 og er en fem-retters. Det blir også automatisk lagt til 12,5 % i tips på regningen. Absolutt akseptable priser, tatt i betraktning hva man får for pengene. Merk at en del av vinene er ganske dyre, kan være lurt å sjekke litt pris før man bestiller.

Service er også utmerket, servitørene gjør alt for at restaurantbesøket skal bli mest mulig vellykket. Er du ekstra heldig, kan det være de inviterer deg med til kjøkkenet for å hilse på kokken og medhjelperne hans.

For en spesiell anledning eller bare en fantastisk matopplevelse, er Petrus et glimrende valg. Bestill bord enkelt via restaurantens hjemmeside.

Støtt oss - benytt våre partnere