Vi har oppdaget et morsomt konsept i London: Street Feast! Ideen er å ta over slitne og ubrukte bygninger og gjøre dem om til unike steder for fest, deilig street food og god drikke.

Dinerama by night

Vi bodde på Hoxton Hotel i Shoreditch, var sultne og spurte i resepsjonen om de kunne anbefale et bra sted å spise. Det var slik vi fikk vite om Dinerama, som beleilig nok var i samme gate som hotellet. En kort spasertur senere sto vi midt i et mylder av folk og lurte på hva vi skulle spise. Det var mye å velge mellom og vi hadde lyst på alt.

Skal man velge Yumplings, Fundi, Yum Bun, White Men Can’t Jerk eller kanskje Burger & Beyond? Det er ca. 10 forskjellige spisesteder å velge mellom, så vi bestemte oss for å spre oss litt og smake på litt ymse. Vi endte med noen fantastiske dumplings med svinekjøtt, saftige friterte kyllingvinger og digg taco. Magen ble dessverre mett lenge før øynene, det var så mye mer vi gjerne skulle ha smakt.

Først når vi hadde stilt den verste sulten, begynte vi å ta inn stemningen og alle inntrykkene rundt oss. Dinerama har to etasjer; nede er det food court og en øl- og cocktail bar, oppe er det forskjellige barer som Fünkenpümper, German Sex Dungeon og Dick’s Magic Tiki Bar. Det er folk overalt som står eller sitter i små grupper mens praten går livlig, tonen er munter og lydnivået høyt.

Les også: Vår anmeldelse av Hoxton Hotel

Vi ble egentlig mest sittende som tilskuere til andres fest. Det er kanskje faren her, at man kan føle seg litt bortkommen i en folkemengde der alle ser ut til å kose seg og ha det gøy. Litt som å være på fest der du ikke kjenner noen. Ville nok ha føltes annerledes om man var her sammen med en gruppe, eller bare er dødsgod på å mingle. Men for all del, det ble en veldig morsom og annerledes kveld vi ikke ville ha vært for uten.

Hadde vi kommet litt før hadde det vært gratis adgang. Men etter kl. 19 koster det altså £3. I skrivende stund er det åpent onsdag til lørdag fra kl. 17.

Dinerama er bare én av fem slike Street Feast steder. De andre kalles Hawker House, Giant Robot, Public og Model Market og er alle bygd opp rundt samme lest, men hvert sted har sine egne unike barer og spisesteder.

Winerama, en italiensk vinbar på Dinerama

Winerama, en italiensk vinbar

Fritert kylling fra White men can't jerk på Dinerama

Fritert kylling fra White Men Can’t Jerk

Burger & Beyond på Dinerama

Saftig burger fra Burger & Beyond

Mat fra Hotbox på Hawker House

Mat fra Hotbox på Hawker House, et av de andre Street Feast stedene

Støtt oss - benytt våre partnere