Hoxton Hotel er noe så sjeldent som et moderne og lekkert hotell sentralt i London til en rimelig penge. Hotellet er bare noen få år gammelt, men har allerede vunnet en rekke priser for sitt unike hotellkonsept.

Hoxton Hotel London

Hotellet ligger sentralt til, med bare fem minutters gange til metroen (Old Street Station) og ca. 1,5 km til Tower of London.

Hoxton Hotel har 205 rom, alle smakfullt innredet i moderne stil. Det er lagt vekt på komfort. Det merkes når man legger seg i senga; en svært behagelig madrass, og dyner og puter fyllt med dun. En ordentlig dyne er en sjeldenhet i London. Badet har en herlig dusj, og varme i speilet som hindrer dugg mens man dusjer. En genial detalj som faktisk fungerer utmerket. Håndklærne er myke og deilige, av samme type som du finner på Ritz-hotellene. Rommene er godt lydisolert slik at man kan få sove i fred.

Gratis trådløst internett, gratis vann og melk i minibaren og gratis frokost levert på døra. Frokosten er enkel, bestående av appelsinjuice, yoghurt og en banan. Er man mer klar for egg og bacon, anbefales hotellets egen restaurant, Hoxton Grill. Restauranten har en god atmosfære, utmerket mat og gode priser. Her får du en full engelsk frokost til 10 £.

Utsjekk klokka 12, eller man kan forlenge oppholdet for 5 £ pr. time fram til 16:00.

Personalet i resepsjonen er svært vennlige og hjelpsomme. I resepsjonen får man også kjøpt drikke og snacks til butikkpriser. I tillegg er det en liten matbutikk bare noen meter unna hotellet.

Er man riktig heldig, kan man få et rom for 1 £. Hvert døgn selges fem rom til denne utrolige prisen. Men billettene legges ut til salgs for tre måneder av gangen, og det selges som regel ut på 10 minutter. Så man må være på hugget for å gjøre et kupp.

Hoxton Hotel gir deg mye for pengene. Bestill tidlig, da blir det billigere!

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere